Immár hetedik alkalommal kerül meghirdetésre a VÁROSMARKETING VERSENY – a határon inneni és túli magyar egyetemisták számára.

A versenyben 3 fős hallgatói csapatok vehetnek részt, akik egy regionális döntő után juthatnak az országos döntőbe, ahol összesen több mint 1.000.000 forint értékű díjakért versenghetnek (a három legjobb csapat felkészítő oktatói szintén részesülnek 100.000 Ft-os díjazásban).

A versenyhez előzetesen már több mint két tucat város csatlakozott (a városok listája a verseny honlapján www.varosmarketing-verseny.hu folyamatosan frissül). A csapatok ezen városok közül választhatnak, feladatuk ezen városok számára 20-40 diából álló prezentációt készíteni az alábbi három téma valamelyikében:

  • Milyen új fejlesztésekkel kellene növelni a város lakóhelyi, turisztikai vonzerejét?
    • Vizsgálják meg azok igényét, leendő keresletét, megvalósíthatóságát, hatásait, meghatározva a szükséges marketingtámogatási programját!
  • Milyen belső-marketing programmal növelhető a város lakosságának, vállalkozásainak elégedettsége, kötődése?
    • Vizsgálják meg, hogyan erősíthető a városidentitás, a helyiek együttműködési készsége, közösségek létrejötte érdekében a városban?
  • Speciálisan kisvárosoknak: Kisvárosi vonzerő növelése, a pozícionálás, a városmárka- arculatépítő marketingstratégia kidolgoztatása.

A verseny részleteit csatoltan illetve a www.varosmarketing-verseny.hu oldalon találjátok.

Kérjük, népszerűsítsétek a versenyt hallgatóitok körében! 

A csapatok jelentkezési határideje (a verseny honlapján keresztül): november 30.

A hallgatói prezentációk benyújtásának határideje: 2022. február 7.

Csatolt fájlok:
Fájl letöltése (7VM-verseny-felhívás.png)Felhívás