Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécs, 2019. november 14.

 

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Marketing és Turizmus Intézete 2019. november 14-én immár negyedik alkalommal rendezi a Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium rendezvénysorozat következő eseményét az EFOP-3.6.1-16-2016-00004 projekt keretében. A szimpózium kiemelt témaköre: Értékváltozások, kultúraváltások a fogyasztásban. A bevezető előadást Csepeli György szociálpszichológus, az MTA doktora tartja „Az értékek átértékelése” címmel.

A szimpózium célja hagyományosan kettős: teret adni a különböző tudományterületeken elért új fogyasztáskutatási eredmények bemutatásának, megvitatásának, valamint erősíteni a téma szakértői közötti kommunikációt és együttműködést. Az alapelv változatlanul az interdiszciplináris megközelítés, hiszen a fogyasztáskutatás számos tudományterületet érint, amelyek között elengedhetetlen az átjárás.

A rendezvényre szeretettel várjuk azon fogyasztás- és életstíluskutatók, fogyasztói magatartáskutatók, valamint a témával foglalkozó gyakorlati szakemberek jelentkezését, akik szívesen bemutatnák új kutatási, vizsgálati eredményeiket egy 20 perces előadásban. Jelentkezni a fogyasztas.szimpozium@ktk.pte.hu e-mail címre küldött absztrakttal lehet 2019. október 31-ig. A jelentkezőknek 2019. november 6-ig küldünk visszajelzést.

A rendezvényen szeretettel látunk továbbá minden érdeklődő kollégát, kutatót, gyakorló szakembert, jelenlegi és volt egyetemi hallgatót, akiknek aktív részvételére is számítunk az előadásokat követő vitákban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2019. november 10-ig lehet az alábbi linken: https://ktk.pte.hu/hu/regisztracio-iv-fogyasztas-interdiszciplinaris-szimpozium

A rendezvénnyel kapcsolatos további információ a PTE Közgazdaságtudományi Kar honlapján érhető el ezen a linken.