A tavalyi évben indított hagyományt folytatva idén is versenyt hirdetünk, amelyen pályázni lehet a 2016/17 tanévben tartott marketing-tematikájú kurzusok tárgyleírásával.

A pályázatok elbírálásánál a legfontosabb szempont, hogy mennyiben képes alkalmazkodni a „digitális bennszülött” generáció elvárásaihoz, hogyan tudja integrálni a hagyományos keretek közé a modern technikai eszközöket. A tárgy innovativitását tehát nem elsősorban tartalmilag értékeljük, hanem módszertanilag!

A pályázathoz mellékelni kell a tárgy hallgatók felé kiadott tematikáját és a pályázó által írt összefoglalót, amelyben bemutatja, hogy miben áll a tárgy oktatás-módszertani innovativitása. Ha van, lehet bármilyen kiegészítő anyagot mellékelni, amely bizonyítja, hogy valóban újszerű módszerek kerültek bevezetésre (pl. hallgatói értékelések).

A díjak: az első helyezett 50.000 Ft-os díjban részesül, amelyet kutatáshoz, oktatáshoz kötődő célokra használhat fel. Ezen kívül lehetősége lesz az EMOK éves konferenciáján Pécsett a plenáris ülésen a kurzust bemutatni.

A pályázat határideje: 2017. június 12. 

Határidő meghosszabbítva: 2017. június 20-ig

További információért lépjen kapcsolatba velünk az info@emok.hu e-mail címen.