Kedves Marketingesek! Tisztelt Oktató és Kutató Kollégák!

Örülünk, hogy tíz év után újra, immár harmadszor láthatunk vendégül Titeket az EMOK éves konferenciáján! Őszintén reméljük, hogy ez lesz az eddigi legizgalmasabb találkozás!

A konferencia vezető témájául a gyorsan változó világunk kihívásaira adandó új elméleti és gyakorlati marketingmegoldások megvitatását választottuk. Hívószavunk a transzformativ marketing, melynek fogalmát, módszertanát Kumar, a Journal of Marketing lapjain vázolta fel, elindítva az átalakító, átalakuló marketing koncepcionális vitáját. Ha nem is közvetlenül, de mindnyájan átalakító, átalakuló marketing témákban kutatunk, keressük az összefüggéseket, a megoldásokat. Biztos vagyok benne, hogy ez évben is a hazai és nemzetközi kutatások sok új eredményének megismerésére, megvitatására nyílik lehetőségünk.

A Miskolci Marketing Műhely elmúlt évtizedben folytatott kutatásainak, gyakorlati problémamegoldásainak eredményeképpen konferencia-hipotézisünk – melyet alcímül választottunk – hogy a transzformatív marketing egyre inkább - a klasszikus, üzleti marketing és a társadalmi marketing integrált alkalmazásával - innovatív módon képes megoldani a reá váró társadalmi-gazdasági helyzeteket.

A kutatói sikerek, eredmények megismerése mellé igazi élménykonferenciával készülünk. Kibéreltünk egy korszerű konferencia-infrastruktúrával rendelkező, egyedi, exkluzív kastély-szállodát, ahol sokszínű szolgáltatások igénybevételére van lehetőség. A „böjti évek” után bízom benne újrateremthetjük az EMOK-konferenciákra jellemző laza, baráti, néha fergeteges hangulatot a komoly kutatói tapasztalatcsere mellett.

Az új formában szervezésre kerülő „EMOK - Doktori fórum” most is a nulladik napon, augusztus 23-án a Miskolci Egyetem campusán kerül megrendezésre.

Szeretettel, barátsággal várunk mindenkit e kettős nemzetközi marketing-konferenciára!

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Piskóti István
Szervező Bizottság Elnöke
Miskolci Egyetem, Gazdaságtudományi Kar
Marketing és Turizmus Intézet igazgatója