EGYESÜLET A MARKETING OKTATÁSÉRT ÉS KUTATÁSÉRT

XXIII. ORSZÁGOS KONFERENCIA

Tükröződés - marketing és társtudományok, trendek, fogyasztás

2017. augusztus 28-30.

Tisztelt Kollégák!

Örömünkre szolgál, hogy idén a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Marketing és Turizmus intézete rendezi a XXIII. EMOK Konferenciát. Nagy megtiszteltetés lesz számunkra, ha minél több oktató és kutató kollégát tudhatunk vendégeink között.

A konferencia elsődleges célja az, hogy a marketing oktatásában és kutatásában résztvevő munkatársak ismertessék egymással szakmai sikereiket, tapasztalataikat és kutatási eredményeiket. A Pécsett megrendezésre kerülő konferencia további célja az is, hogy elősegítse és serkentse a kutatóközösségek és tudományterületek közötti szakmai kooperáció létrejöttét és jövőbeli együttműködések harmonikus megvalósulását. Ezt sugallja a konferencia címe, a Tükröződés - marketing és társtudományok, trendek, fogyasztás.

2017. augusztus 28-30. közötti időszakban tizenkét szekció kínál a tudományterület kurrens témáiban prezentációs és publikációs lehetőséget. A konferencia különlegességeként jelezzük, hogy a szekciók mellett elsőként vezetünk be workshop sávot. Ezzel lehetővé válik, hogy a szakma legfontosabb kérdéseit kiemelten, zavartalanul vitassuk meg. A viták nemcsak új kutatóközösségek kialakulását ösztönözik, de oktatástechnikai és módszertani újítások bevezetésére vagy továbbfejlesztésére is inspirációt adnak.

Reméljük, a konferencia felkeltette érdeklődéseteket, és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Marketing és Turizmus Intézete által otthont adó konferenciát megtisztelitek jelenlétetekkel, gondolataitokkal.

Üdvözlettel,

Dr. Törőcsik Mária
intézetigazgató, egyetemi tanár
Pécsi Tudományegyetem
Közgazdaságtudományi Kar
Marketing és Turizmus Intézet