Válasszon nyelvet

A verseny célja egy öko-innovatív és kereskedelmi potenciállal rendelkező élelmiszer létrehozása. Az esemény nyitott a magyar felsőoktatás valamennyi hallgatója számára, jelentkezni 2017. augusztus 31-ig lehet.

2017. szeptember 21-én az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) ad otthont a világ egyik legrangosabb élelmiszer innovációs verseny hazai fordulójának, az Ecotrophelianak. Egrészt a verseny izgalmas platformot teremt a téma iránt fogékony főiskolás és egyetemista korosztálynak, hogy ötleteiket megvalósíthassák. Másrészt a közönség többek között megismerkedhet a napjainkban oly népszerű molekuláris gasztronómia érdekességeivel, konyhatechnológia eljárásaival.

A verseny iránt érdeklődő főiskolások és egyetemisták 2017. augusztus 31-ig jelentkezhetnek az Agrármarketing Centrum munkatársánál, Viola Katalinnál az alábbi elérhetőségeken.

Elektronikus úton: viola.katalin@amc.hu
Postán: Viola Katalin, Agrármarketing Centrum, 1253 Budapest, Pf. 66

A verseny legjobbjai értékes díjakban részesülnek, a győztes részvételi jogot nyer az Ecotrophelia Europe 2017 nemzetközi versenyre, LONDONBA. Ezen kívül szintén ott lehet az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, szálloda-, vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar és gasztronómia képviselői számára szervezett Sirha Budapest 2018 kiállításon.

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok és további részletek az Agrármarketing Centrum weboldalán: www.amc.hu

 

Iratkozzon fel a hírlevelünkre

A * karakterrel jelölt mezők kitöltése kötelező
 

Adatok

Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért
1093 Budapest, Fővám tér 8.
info@emok.hu

Adószám: 18652279-2-43
Bankszámlaszám:
Magnet Bank 16200223-10038989

 
Sütiket használunk
Oldalainkon sütiket használunk. Ezek egy része szükséges az oldal működéséhez, a többi nekünk segít az oldal fejlesztésében és a felhasználói élmény javításában (követő sütik). Engedélyezheti ezeket a sütiket, de kérjük, vegye figyelembe, hogy az oldal nem minden funkcióját tudja igénybe venni a sütik nélkül.