Farkas Noémi Dóra "A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás fogyasztói elfogadása" című értekezésének nyilvános védésére 2023. október 16-án kerül sor a Debreceni Egyetem Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskolájában. Az értekezés témavezetője Kiss Marietta.
Szakály Orsolya "Hogyan befolyásolják a gasztronómiai influencerek a fogyasztói döntést? A fogyasztói aktivitás szerepe a döntéshozatali folyamat során a gasztronómiai turizmusban, az Instagram példáján keresztül" című értekezésének nyilvános védésére 2023. október 10-én kerül sor a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástani Doktori Iskolájában. Az értekezés témavezetője Pinke-Sziva Ivett.
Fehér Zsuzsanna "Sustainable museums: a new paradigm for the 21st century from the perspective of museum professionals and visitors" című értekezésének nyilvános védésére 2023. október 19-én kerül sor a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástani Doktori Iskolájában. Az értekezés témavezetője Ásványi Katalin és Melanie Smith.
Chaker Hager "Developing Wine Tourism Destination Image Measurement Scale on The Example of GeorgiaGuests’ perceptions and hotels’ approaches as to csr strategies in the hotel industry: a comparative study between Tunisia and Hungary" című értekezésének nyilvános védésére 2023. október 17-én kerül sor a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástani Doktori Iskolájában. Az értekezés témavezetője Ásványi Katalin és Varga Ákos.
Sekhniashvili Gvantsa "Developing Wine Tourism Destination Image Measurement Scale on The Example of Georgia" című értekezésének nyilvános védésére 2023. október 5-én kerül sor a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Gazdaság- és Regionális Tudományok Doktori Iskolájában. Az értekezés témavezetője Bujdosó Zoltán és Szabó Lajos.